Om oss

Vi har jobbat med att göra information lätt att hitta sedan 2004

Vi tycker att alla sökfunktioner borde vara lika bra som Google. Men tvärtom upplevs många fungera sämre och sämre. Det vill vi ändra på. Därför utvecklar vi Visitors Voice – en grupp söktjänster som gör det enkelt för redaktörerna att hjälpa sina besökare att hitta informationen.

Vi har arbetat med allt ifrån några av Sveriges mest framgångsrika e-handlare till kommuner och andra offentliga organisationer. Vi har genomfört över 100 sökprojekt sedan starten för över tio år sedan. Utmaningarna är i stort sett desamma idag som när vi började. Den stora skillnaden är att användarnas förväntningar har ökat. Det blir allt viktigare att besökarna snabbt hittar vad de letar efter, inte minst när allt fler använder mobila enheter som är svårare att navigera med.

Vår vision för företaget är att hjälpa så många redaktörer och innehållsproducenter som möjligt göra det enkelt att hitta deras innehåll. Det finns mängder av tekniker och verktyg, goda ambitioner och vilja. Men när det blir för krångligt slutar alltid någon viktig länk att fungera. Det vill vi ändra på med våra tjänster och erbjudanden. Våra kunder ska tycka det är enkelt att skapa god sökbarhet.


David Jegust

+ 46 735 088 327 | david.jegust@adeptic.se


Jimmy Afshar

+ 46 735 338 279 | jimmy.afshar@adeptic.se


Martin Evfergren

+ 46 733 326 666 | martin.evfergren@adeptic.se


Vad våra kunder säger

Sedan vi började arbeta med er för nio år sedan har vi fått topplaceringar i SKL:s undersökningar.

Yvonne Jägerbrand (webmaster)

Uddevalla kommun

Visitors Voice hjälper våra besökare att snabbt och enkelt hitta vad de söker efter.

Catrin Eklund (webmaster)

Vänersborgs kommun