Kommuntestet 2019

Beställ vår skräddarsydda rapport om er kommun längst ner

 

Vi har haft förmånen att få bidra med vår expertis till SKLs rapport Information till alla. Då SKL blev klara med sitt projekt 2017, har vi gjort en egen undersökning som fokuserar på sökfunktionerna.

 

Vilken plats kom din kommun på?

Vill du veta hur er kommun står sig jämfört med alla Sveriges kommuner? Klicka igenom presentationen nedan där vi berättar det viktigaste om Gaida och sedan visar resultatlistan.

Utvärdera Gaida enkelt och kostnadsfritt

Gaida föreslår det mest relevanta innehållet för >75 % av alla sökningarna på din webbplats, oavsett om det finns på er eller annan trovärdig webbplats (t ex kommunalt bolag, myndighet eller liknande). Gaida fungerar ihop med alla sökmotorer & CMS och är prissatt så alla kommuner har råd.

Kontakta oss för att få tillgång till en begränsad version av Gaida så du ser hur det skulle fungera för er i praktiken. Eller läs mer på länkarna nedan.

Vilka kommuner använder Gaida redan?
Hur fungerar Gaida?

Få er skräddarsydda rapport med personliga kommentarer för er kommun

I rapporten ser du hur er kommun rankar på de olika kategorierna, och även vad ni kan göra för att förbättra sökbarheten för era besökare så att fler hittar. Den värderingsmatris vi utgår ifrån är baserad på omfattande statistik och därmed rättvisande.

Beställ rapporten här

 


 

 

Vad våra kunder säger

Sedan vi började arbeta med er för nio år sedan har vi fått topplaceringar i SKL:s undersökningar.

Yvonne Jägerbrand (webmaster)

Uddevalla kommun

Visitors Voice hjälper våra besökare att snabbt och enkelt hitta vad de söker efter.

Catrin Eklund (webmaster)

Vänersborgs kommun